In het gebouw verzorgt Partou voorschoolse- en buitenschoolse opvang. In het gebouw naast de school verzorgt SKAR buitenschoolse opvang. Beide organisaties hebben we gevraagd zich kort aan u voor te stellen. Daarnaast vindt u de contactgegevens zodat u direct kunt zien hoe u uw kind kan aanmelden.

Partou kinderopvang

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. De vestiging in Brede school De Laar-west biedt dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In een veilige, liefdevolle omgeving waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan bieden wij verrassende activiteiten en leren de kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en kunnen zij zich in hun eigen tempo ontwikkelen.
Buiten spelen, bewegen en muziek staan bij ons hoog in het vaandel. De buitenschoolse opvang biedt een sportprogramma in de naastgelegen sporthal, de dagopvang kent Basic spelen voor de baby’s en muzieklesjes voor dreumesen en peuters worden gegeven door onze muziekcoach.

Bent u geïnteresseerd naar onze vestiging? Wij ontvangen u graag voor een rondleiding. Op www.partou.nl vindt u alle informatie over Partou en de vestiging aan de Brabantweg, de klantenservice kunt u bereiken via klantenservice @partou.nl of 088-235700.

Kinderopvang SKAR

Kinderopvang SKAR biedt kinderen vanaf 4-13 jaar een eigentijdse en betrouwbare opvang, in een inspirerende, veilige, warme omgeving. Vanuit een heldere pedagogische visie stimuleren en versterken onze betrokken medewerkers, een gezonde ontwikkeling voor ieder kind. Met een hoog ambitieniveau en vanuit een grote maatschappelijke betrokkenheid, ontwikkelt Kinderopvang SKAR in de regio Midden-Gelderland een vernieuwend en vaak vooruitstrevend aanbod, dat aansluit bij de wensen van ouders en kinderen; veelzijdig, praktisch en in de buurt.

Buitenschoolse opvang de Heksenketel

Buitenschoolse opvang de Heksenketel is gevestigd naast Sporthal De Laar West en heeft de beschikking over een ruim lokaal, een speelhal en zelfs een aparte ruimte voor kinderen vanaf 8 jaar.

Buiten kan uw kind volop gebruik maken van de speelplaats of het naastgelegen voetbalveld en basketbalveld. Binnen het aangrenzende sportcomplex bestaat de mogelijkheid uw kind de daar aanwezige sportclubs te laten bezoeken. De activiteiten die het team aanbiedt bestaan onder andere uit knutselen, schilderen, theater en sport. De tijd die uw kind bij De Heksenketel doorbrengt ziet het team als vrije tijd, die uw kind naar eigen wens kan invullen. Het team vindt openheid, gezelligheid en een goed contact met u als ouder/verzorger erg belangrijk. In de schoolvakanties vinden regelmatig leuke uitstapjes plaats om uw kind een echt vakantiegevoel te geven.

De Heksenketel biedt de volgende vormen van opvang:

• voorschoolse opvang;
  • naschoolse opvang;
  • vakantieopvang;
  • flexibele opvang (studiedagen en aanvullende uren).

Kinderen die normaal geen gebruik maken van de naschoolse opvang kunnen ook van de vakantieopvang en flexibele opvang gebruik maken.

Meer informatie:

Kijk voor meer informatie over de Heksenketel of de opvangmogelijkheden op www.kinderopvangskar.nl of bel met de afdeling klantmanagement team zuid via 0900-2357527 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..