Brede School

De Jeroen Boschschool deelt het gebouw samen met basisschool de Laarakker (Katholiek), basisschool De Toermalijn (Christelijk), Partou (buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf) en logopediepraktijk De Laar. De drie scholen zijn door nieuwbouw met elkaar verbonden. Elk school heeft zijn eigen gebouw en eigen identiteit, samen delen we de extra ruimtes in het centrum van het gebouw. Het nieuwe gedeelte van het gebouw biedt plaats aan een centrale hal, een podium, een technieklokaal, een logopedieruimte en twee speelzalen.

Ook in het gedeelte van de Jeroen Boschschool blijven we zaken vernieuwen. Het gebouw ziet er netjes en opgeruimd uit. Een aantal jaren geleden is alles geschilderd en hebben we nieuw marmoleum op de vloeren gekregen.

Ook het plein houden we graag aantrekkelijk voor kinderen. Op het kleuterplein hebben we een verkeersplein, een auto als speeltoestel, een tankstation, klimrekken en los speelmateriaal. Op het grote plein hebben we een tafeltennistafel, een klimrek en twee voetbalgoals en een verrijdbare basket.