Hallo allemaal,

Hier weer even een berichtje uit groep 1-2 C.

We zijn aan het oefenen om iets te laten zien van wat we hebben geleerd. Dat doen we eerst in Jeroentjes theater voor de ouders en daarna voor Sinterklaas als hij bij ons in de klas op visite komt. We zijn druk om het kleine sinterklaasboek te vullen dat de juf in de schoen heeft gekregen. Dan weet Sinterklaas al veel van ons als hij in de klas komt. Ze heeft haar eigen schoen er na schooltijd nog bij gezet toen wij de schoen mochten zetten.

Jullie weten vast wel dat het grote boek in Dokkum is aangespoeld en dat daar niets meer in te lezen was. Ook zijn er pakjes aangespoeld in de sloot bij school. Die hebben we laten drogen en ze zijn nu gelukkig weer terug naar het grote pietenhuis. We kijken elke dag naar het sinterklaasjournaal zodat we weten wat er allemaal gebeurt. Voor sommige kinderen is het een spannende tijd.

De overgang tussen Sinterklaas en Kerst gebeurt op school soms van de ene dag op de andere. Dat betekent dat er vaak nog sinterklaasliedjes worden gezongen als de kerstboom er al staat. Kinderen hebben meer tijd nodig om alles te verwerken en dus laten we dat gewoon gebeuren.

Dat was het weer voor nu, groetjes van groep 1-2 c.

Heeft u een vraag of wilt u iets weten, kunt u gerust voor of na schooltijd binnen lopen. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.