Hallo allemaal,

welkom in groep 1-2 c. Er zitten 26 kinderen in de klas en de juffen zijn juf Nienke en juf Marrit. Juf Amber is onze gymjuf en juf Herlin komt twee keer per week om ons extra veel te helpen. 

Van de zomervakantie tot aan de herfstvakantie hebben wij heel veel spelletjes gedaan om elkaar goed te leren kennen. Wij zijn een heel gezellige klas.
Momenteel werken wij over de herfst. We leren liedjes, versjes en woorden. Maar we doen nog veel meer bv, vouwen een paddenstoel, maken een herfstkralenplank, zoeken mooie herfstbladeren voor een armband etc. 
De oudste kinderen hebben een stickerboekje gekregen, wanneer ze een moeilijk werkje maken mogen ze een sticker plakken. 
 
Elke dag delen we leuke verhalen in de kring, spelen we buiten, werken we aan onze tafel of we zijn druk bezig in de verschillende hoeken. Soms kijken wij een filmpje en als je geluk hebt krijg je de logeerbeer mee naar huis. 
 
Op de gang staat ons groepsboek, daarin zitten foto's van ons.
 
Groetjes van groep 1-2 c.
 
Heeft u vragen, wilt u uw kind ziek melden of wilt u andere zaken bespreken: loop gerust eens binnen voor of na schooltijd of mail naar
marrit.dekrijger@debasisfluvius.nl of nienke.hoijtink@debasisfluvius.nl