Najaar 2017

In groep 3/4 kunnen kinderen al heel hard werken en wij zijn natuurlijk de beste groep 3/4 van Arnhem!

Groep 3 kan ondertussen al heel goed lezen. Maar lezen is niet het enige wat we kunnen, we zijn ook heel hard aan het oefenen met rekenen. We kunnen tijdens het werken goed samenwerken, maar we kunnen ook goed stil werken.

Groep 4 kan al heel lang achter elkaar zelfstandig werken. We zijn druk bezig met rekenen, schrijven, taal, estafette en spelling. Wat we geoefend hebben is het samenwerken met onze fluisterstem, wat steeds beter gaat!

Mochten er vragen zijn, loop dan gerust na schooltijd even binnen. U kunt ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes juf Iet en Marijke