Op weg naar de kerst

Na een welverdiende herfstvakantie zijn we weer fris begonnen aan een nieuwe periode. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt en veel geleerd. We hebben heel veel geoefend met tafels en klokkijken. Dat gaat nu ook al veel beter dan vlak na de zomervakantie.

Brandaan, Naut en Meander was nieuw voor groep 5. Vroeger heette dat gewoon geschiedenis, biologie en aardrijkskunde. De prehistorie was erg interessant, met de ijstijd en mammoeten. Nu gaat het over de Romeinen die in Nederland waren.

De Kinderboekenweek was erg leuk. Het thema was “Gruwelijk Eng”. De kinderen volgen nu een keuzecursus: spijkeren bij meester Mike, schilderen bij juf Els, knutselen bij juf Iet of liedjes zingen bij meester Hans. En nu op weg naar Sinterklaas en Kerst.

Heeft u vragen, wilt u uw kind ziek melden of wilt u andere zaken bespreken: loop gerust eens binnen voor of na schooltijd of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.