Hallo allemaal,

Welkom op de groepspagina van groep 5/6!

De komende weken staan de feestdagen weer centraal op school. Dat is altijd een erg gezellige tijd. De school is alweer mooi versierd, dus we zijn al aardig in de stemming. Afgelopen donderdag hebben we in groep 5/6 lootjes getrokken voor Sinterklaas. De kinderen zijn erg enthousiast en zijn al aan het bedenken wat voor surprise zij zullen gaan maken. Op dinsdag 5 december vieren we Sinterklaas op school. We kijken er erg naar uit!

Na Sinterklaas wordt de klas weer mooi versierd voor de Kerst met allerlei lichtjes en we tuigen natuurlijk de kerstboom op. We gaan de komende weken ook veel kerstliedjes zingen en knutselen om helemaal in de kerstsfeer te komen. We gaan er met z'n allen een fijne, gezellige tijd van maken. Op woensdag 20 december hebben we een gezamenlijk kerstdiner in de klas. De kinderen mogen dan allemaal iets lekkers meenemen, zodat we gezellig samen kunnen eten.

Afgelopen week hebben we een dansworkshop gehad van Introdans. De kinderen vonden het erg leuk en hebben geweldige dansmoves laten zien. Wat een danstalent zit er in onze klas! De workshop was voorafgaand aan de voorstelling die wij gaan bezoeken: So you think you can stoelendans. Deze voorstelling gaan we bezoeken op maandag 27 november.

We zijn op dit moment ook druk bezig met de keuzecursus. Vorige week zijn de kinderen gestart met hun opdracht. Bij juf Louise maken de kinderen een mooi huisje van klei waar ze een kaarsje in kunnen doen. Bij juf Aileen maken de kinderen een sneeuwpop van een witte sok en een vogelhuisje. Bij meester Olivier gaan de kinderen koken in het kooklokaal en bij juf Mandy gaan de kinderen aan de slag met papier-maché. Wij zijn benieuwd naar de eindresultaten over twee weken.

Wij wensen jullie alvast een fijn sinterklaasfeest en fijne feestdagen toe!

Groeten,
Groep 5/6 en juf Mandy

Heeft u vragen, kom dan voor of na schooltijd de klas in of mail de leerkracht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.