Schooljaar 2017-2018

Het schooljaar is weer begonnen. We hebben veel zin om er een fijn en leerzaam jaar van te maken.

Elke week geef ik via de klasseninfo informatie over de week die daarop volgt. Houd die dus in de gaten.

De groep bestaat uit 24 kinderen, waarvan 17 jongens en 7 meisjes een gezellige klas. Op vrijdag staat Juf Nienke voor de klas, de rest van de week juf Louise.

Nieuw dit schooljaar is de agenda daar noteren we de belangrijke dingen in, op donderdag mag die eventueel mee naar huis. Op maandag moet die weer op school zijn.

Wekelijks komen de wereldoriëntatievakken terug. Vroeger heette dat gewoon aardrijkskunde, geschiedenis en biologie. Nu heet dat bij ons Meander, Brandaan en Naut. Ze krijgen na elk thema een toets die ze ook thuis mogen leren. De informatie daarvan staat dan in onze klasseninfo, die elke week op donderdag op uw schoolinfo staat.

Heeft u vragen, wilt u uw kind ziek melden of wilt u andere zaken bespreken: loop gerust eens binnen voor of na schooltijd of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.