Groep 7 in het nieuwe jaar

In groep 7 zijn we erg hard aan het werk. Naast de vakken zoals rekenen, taal, spelling en wereldoriëntatie hebben we in groep 7 ook Engels. We hebben daarvoor een vakleerkracht, juf Maaike, die speciaal Engelse les komt geven. We leren Engels spreken, luisteren en allerlei woorden met behulp van liedjes, muziek, dans en de methode.

Daarnaast hebben we ook allerlei activiteiten, zoals die van het CNME (centrum voor natuur- en milieueducatie).

Het plannen en organiseren is in het begin van het schooljaar ook een aandachtspunt. We hebben de agenda al gevuld en gaan leren om dit jaar te plannen en organiseren. In de klas praten we hierover en delen we onze ervaringen. Hoe en wanneer kun je dit nou het beste plannen? En hoe zorg ik ervoor dat ik het niet vergeet? En wat kan ik doen als ik iets niet begrijp? Dit zijn allerlei vragen die hierbij terugkomen.

Wekelijks (vrijdag) is er een klasseninfo die verstuurd wordt via Mijnschoolinfo, zodat u ook goed op de hoogte blijft over de klas.

Mochten er vragen zijn, loop dan gerust na schooltijd even binnen. Ik ben natuurlijk ook altijd bereikbaar per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.