Welkom in groep 7b. In onze groep zitten 20 kinderen. 6 meiden en 14 jongens. We zijn een gezellige klas die van kletsen houdt maar ook hard kan werken. We houden van een spelletje, de juf noemt dit een energizer zodat we ons daarna weer goed kunnen concentreren. Maandag, donderdag en vrijdag staat juf Hanneke voor de klas en op de dinsdag en woensdag Juf Nienke.

In groep 7 wordt nog veel nieuwe lesstof aangeboden. Het is daarom best een pittig jaar. Op woensdag wordt er huiswerk meegegeven om extra te oefenen, dit kan voor alle vakken zijn. Dit jaar zullen we ook samen het verkeersexamen doen. Hier oefenen we af en toe ook al voor. Handig om te weten is dat wij op donderdag en vrijdag gym hebben.  Elke vrijdag stuurt de juf aan de ouders een klasseninfo zodat zij ook weten wanneer alle belangrijke dingen moeten gebeuren, wij zetten dit zelf in onze agenda. In groep 7 gaan we ook met z'n allen op kamp. We hebben hier nu al heel veel zin in! Toch zullen we nog tot juni moeten wachten.  
 
We gaan er met z’n allen een fijn, leuk en leerzaam jaar van maken. 
 
Groeten, 

De leerlingen van groep 7b, juf Hanneke en juf Nienke.

Heeft u vragen, kom dan voor of na schooltijd de klas in of mail de leerkracht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.