Begin groep 8

Groep 8 bestaat dit jaar uit 26 kinderen. Het laatste jaar op de basisschool staat in het teken van voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Daarnaast werken we toe naar de eind basisschool toets van Cito. Deze zal dit schooljaar afgenomen worden op 17,18 en 19 april.

Op de voorbereiding van het voorgezet onderwijs krijgen de kinderen huiswerk mee en zullen we verschillende scholen bezoeken in het VO (voortgezet onderwijs). Het huiswerk zal wekelijks op worden gegeven, het gebruik van de agenda heeft dan een grote rol. In groep 7 hebben de kinderen al kennis gemaakt met het gebruik van de agenda. Het huiswerk zal bestaan uit de vakgebieden die op school worden aangeboden, naast extra oefening zal er ook ruimte zijn voor verdieping.

Naast hard werken staan er ook veel leuke en gezellige dingen op het programma zoals het klassenontbijt, sportdag Papendal, kamp, en niet te vergeten de musical.
De leuke en gezellige activiteiten zullen we ook vastleggen op foto, bezoek daarom regelmatig de site om te zien wat de kinderen zoal meegemaakt en gedaan hebben.

Heeft u vragen, loop gerust binnen dan maken we een afspraak voor na schooltijd, mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.