Kinderen zijn over het algemeen gek op dansen, zingen, toneelspelen. Daarnaast is het voor kinderen leerzaam voor een groep op te treden. Wij vinden het als Jeroen Boschschool heel belangrijk dat onze kinderen ook op dat gebied de kans krijgen om hun talenten te laten zien. Dat kan enkele keren per jaar in het Jeroentjes theater.

Kinderen treden op met de hele klas, kleine groepjes of zelfs helemaal alleen. Dat gebeurt naar aanleiding van een thema of soms gewoon naar eigen keuze. In de jaarplanner en de weekbrief kunt u terug vinden wanneer deze “Jeroentjes theaters” gepland zijn, zodat u het alvast kunt opschrijven in uw agenda. Want wat is nou leuker dan optreden voor echt publiek? En dan helemaal voor je eigen ouders!