De Jeroen Boschschool is een openbare basisschool in de Laar-West. We hebben twaalf groepen met totaal ongeveer 300 leerlingen. Samen met basisschool de Toermalijn (christelijk), basisschool de Laarakker (katholiek), de logopedist en de kinderopvang Partou zijn we gehuisvest in het multifunctioneel centrum aan de Brabantweg. De Jeroen Boschschool is een onderdeel van Stichting De BasisFluvius in Arnhem.

Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze school. Over waar we voor staan, wie we zijn en wat we doen, maar ook praktische informatie als de jaarkalender en schoolgids. Daarnaast kunt u op onze website het laatste inspectierapport en oudertevredenheidsonderzoek lezen.

U bent natuurlijk van harte welkom voor een bezoek aan de school. Door een kijkje te nemen in de groepen, een persoonlijk gesprek te hebben en het proeven van de sfeer kunt u een nog vollediger beeld van de school te krijgen.