Klachtenregeling, coördinator sociale veiligheid en interne vertrouwenspersonen

Wij nemen klachten van ouders en leerlingen altijd serieus. Meestal komen leerkrachten en ouders/leerlingen, eventueel bijgestaan door de directeur, er samen wel uit. Maar ouders kunnen ook een beroep doen op een gezamenlijke klachtenregeling van alle openbare basisscholen van Arnhem. U kunt deze regeling inkijken bij de directie.

Onze school heeft daarnaast twee coördinatoren sociale veiligheid en interne vertrouwenspersonen. Deze contactpersonen zijn Louise de Haardt en Mike Buurman. Zij zijn een klankbord voor leerlingen, ouders en onderwijspersoneel. Zij hebben zicht op de beleving van veiligheid, incidenten en mogelijke risico's.

Zij kunnen u alle informatie geven die u zoekt. U kunt altijd naar hun vragen of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij behandelen uw klacht altijd vertrouwelijk en wijzen u de weg naar:

• De landelijke Klachtencommissie voor Openbaar en Toegankelijk Onderwijs, t.a.v. de secretaris, Polanderbaan 15, Postbus 162, 3440 AD Woerden of de LKC Postbus 85191, 3508 AD Utrecht. Telefoon: 030-2809590. Ook kunt u kijken op www.onderwijsgeschillen.nl
  • Het centraal management van stichting De BasisFluvius, Beverweerdlaan 3, 6825 AE Arnhem. Telefoon: 026-7600 900. www.debasisfluvius.nl