Ouders kunnen meepraten over de gang van zaken in de school. Dit gebeurt via de medezeggenschapsraad (MR). In de MR zitten een aantal ouders en leerkrachten.
De M.R. vergadert één keer per zes weken. De vergaderingen zijn openbaar en worden aangekondigd in de weekbrief en jaarkalender.

U bent van harte welkom! Samen bespreken we onderwerpen die direct of indirect met de school te maken hebben.

De leden van de MR worden gekozen. Verkiezingen kondigen we aan in de weekbrief. Alle ouders kunnen zich verkiesbaar stellen.

Wie zitten er in de MR?
De teamvertegenwoordiging: Iet Horsch (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), Hans van der Weegen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), Els Scholten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

De oudervertegenwoordiging: Marko Slierendregt (voorzitter), Marscha Reef en Eveline van der Vegt.

Als u vragen heeft aan de MR kunt u ook altijd rechtstreeks met de MR mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marko Slierendregt (voorzitter) Marsha Reef (lid) Eveline (lid)